Актуално

РУДИ на изложението Бата Агро
18.04.2022

РУДИ на изложението Бата Агро

И тази година, както вече няколко поредни години, РУДИ ще вземе участие на изложението за земеделие и селскостопанска техника Бата Агро. Изложението ще се проведе между 16-ти и 20-ти май 2022 на Летище Стара Загора.

Както и досега, на площ от 60 кв.м. ще представим ръчни и пневматични инструменти, както и подемна техника като крикове, преси и други. Инструментите KING TONY вече са добре познати на клиентите ни от селскостопанския бранш и се наложиха като предпочитана марка, заради здравината, качеството, както и разнообразието, което предлагаме.

Освен с инструменти, РУДИ снабдява селскостопанските производители и с качествени лагери с марките FAG, INA, NACHI, SKF. При нас можете да откриете и богато разнообразие от технически стоки - уплътнения, техническа химия, греси, металообработващи инструменти, абразиви и други. 

Ще очакваме да се видим със стари клиенти и да се запознаем с нови. Заповядайте на нашия щанд между 16-ти и 20-ти май 2022! За допълнителна информация и упътване как да ни намерите, може да търсите търговския ни представител за района на Стара Загора на телефон 0879-669959.

Предишна статия Следваща статия